Bericht versturen
Huis
Producten
Videos
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.
Thuis

Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.

Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Malltek
Aantal werknemers : 80~115
Jaarlijkse omzet : 550-800
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Co. van de Leveringschina van Suzhoumalltek, Ltd (Changshu East DE Run Co., Ltd van Metaalproducten) ging op het gebied van nieuw type van de kleinhandels de keten van de de industrielevering dienst in 2006 binnen, die een van de innovatie-type grensoverschrijdende de keten e-businesslevering onderneming die one-stop dienst verleent is.

 

Wij concentreren ons op de integratie van voordeelmiddelen in de grensoverschrijdende e-businessindustrie, gewijd aan het onderzoek & de ontwikkeling van commerciële apparaten, ontwerp, verkoop, pakhuis, vervoer, douanebeambten, installatie, verkoop, goederen en technologie en andere one-stop leveringsketen oplossingen die in de nieuwe type kleinhandelsindustrie worden vereist.

 

Wij hebben inzicht in de ontwikkelingstendens van de industrie, en onderzoeken de individuele behoeften van klanten met grote concentratie. Wij integreren de opdracht van „laten de wereld in liefde met Gemaakt vallen in China“ in de ondernemingsontwikkeling, om de voordelen van het de dienstsysteem te maximaliseren, waarbij de goedkeuring en het lof van de meerderheid van partners wining.

 

Om aan de woeste concurrentie in de markt het hoofd te bieden, hebben wij opstelling een van de eliteontwerp en verrichting team met „rijke grensoverschrijdende handelservaring, uitstekende technische voortreffelijkheid en volledige de dienstkwaliteit“, om de ontwerpdienst van grote hartstocht en ernstige houding kostenloos te voorzien.

De keten van de Mallteklevering heeft een diepgaand inzicht in de betekenis van precipitatie en verrijking, die de beste waarde en de kwaliteit nastreeft, pogend een belangrijke onderneming met 100 jaar van duurzame ontwikkeling te worden. Malltek zal gestadig vorderen om tot oneindige mogelijkheden in de toekomst te leiden!

 

CHINA Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tony

Tel.: +86 13862347575

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)